Dierenoppas ijburg

 
 


Gaat u op vakantie of is er een andere reden waardoor u niet in staat bent om uw huisdier te verzorgen? Wilt u uw dier niet naar pension brengen maar lekker thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving laten verzorgen? Dan kom ik dit voor u doen.  
Wie ben ik? Ik ben Marcia, gediplomeerd Vakbekwaam medewerkster dierverzorging (niveau-3).Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Groenhorst College te Barneveld. 
Mijn stages heb ik gelopen bij o.a Artis magistra, Dieren opvangcentrum Amsterdam en verschillende boerderijen en dierenwinkels. Ik heb hiermee ook veel ervaring opgedaan in de praktijk met het werken met veel uiteenlopende diersoorten.

Dus of u nu een hond, kat, leguaan, slang, schildpad, cavia, vogel of ander dier heeft, ze zijn bij mij in goede handen.
Indien uw dier medische verzorging behoeft draag ik hier ook zorg voor. 
Ik verzorg deze service uitsluitend op ijburg.http://www.groenhorstbarneveld.nl/nl-nl/opleidingen/overzicht-opleidingen/Dierverzorger.aspxhttp://www.groenhorstbarneveld.nl/nl-nl/opleidingen/overzicht-opleidingen/Dierverzorger.aspxhttp://www.groenhorstbarneveld.nl/shapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2

Wie ben ik? en wat doe ik?

KVK:34364087